Zrušiť

Darčekové, aj značkové tašky, vyše 800 kusov

1 €
Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 22. 4. 2018 (č. 26757950)

Predám pekné aj mierne pokrčené darčekové tašky. Mám okolo 320 kusov značkových darčekových (na fotkách 194 ks, z toho nepapierové tašky Liu Jo: 7 ks), cca 500 kusov neznačkových darčekových (nie sú nafotené), rôzne veľkosti a motívy. Niektoré nové, iné použité, ale zachovalé. Najznámejšie/najprestížnejšie značky ako TH, Guess, Michael Kors, VS, Alain Delon, A&F, Chantal, Lacoste, Versace, Hugo Boss, Intimissimi... budú stáť najviac, nie najmenej, tak ma, prosím, neobťažujte ľudia, ktorí nemáte seriózny záujem a neviete si domyslieť základné veci. Nebudem ani robiť ďalšie fotky na želanie, postačiť musí to, čo je zverejnené v inzeráte. Kto nemá záujem rešpektovať tieto podmienky, nech ma nekontaktuje a neoberá o čas, vďaka.

Cena od 1-7€/ks. Prípadne sada tašiek od 1€. Plus PaB. Platba vopred na účet (min. za PaB, zvyšok aj dobierkou) alebo osobne. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.

Predám pekné aj mierne pokrčené darčekové tašky. Mám okolo 320 kusov značkových darčekových (na fotkách 194 ks, z toho nepapierové tašky Liu Jo: 7 ks), cca 500 kusov neznačkových darčekových (nie sú nafotené), rôzne veľkosti a motívy. Niektoré nové, iné použité, ale zachovalé. Najznámejšie/najprestížnejšie značky ako TH, Guess, Michael Kors, VS, Alain Delon, A&F, Chantal, Lacoste, Versace, Hugo Boss, Intimissimi... budú stáť najviac, nie najmenej, tak ma, prosím, neobťažujte ľudia, ktorí nemáte...

Predajca Hana (9) Člen od septembra 2011
H
1 €
Košice I - Sever
Zobraziť kontakty