Zrušiť

Jasmina Dotyk - unisex vôňa

19 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 18. 4. 2024 (č. 37886988)

Tvoje najsexy “JA” nebolo v živote viac podporené ako práve teraz touto nočnou verziou nášho body mistu.

Dotyk Night Body Mist od Jasmina Alagič, odvážna unisex vôňa, otvára sa energickým akordom ružového korenia, slivky a ovocno-korenistých nôt. Srdce parfému pulzuje kvetinovými esenciami fialky a gardenie, prepletajúc sa v harmonickom kvetinovom tóne. Základ tvorí hlboká kombinácia pižma, ambry a vanilky, obohatená o teplé, ambrové pižmové akcenty, ktoré dotvárajú sladký, nezabudnuteľný dojem.

Inšpirovaný ikonickou sivou farbou, Dotyk je viacvrstvovým majstrovským dielom, ktoré skrýva bohatstvo nuancí, podobne ako sivá – farba všetkého iného, len nie jednoduchej kombinácie čiernej a bielej.

Dotyk, stretnutie kvetinových a drevitých tónov v ikonickej chyprovej ceste, reprezentuje modernú eleganciu a odvážny duch. Jeho recyklovateľná fľaša a obaly sú odrazom zodpovednosti a udržateľnosti.

Tvoje najsexy “JA” nebolo v živote viac podporené ako práve teraz touto nočnou verziou nášho body mistu.

Dotyk Night Body Mist od Jasmina Alagič, odvážna unisex vôňa, otvára sa energickým akordom ružového korenia, slivky a ovocno-korenistých nôt. Srdce parfému pulzuje kvetinovými esenciami fialky a gardenie, prepletajúc sa v harmonickom kvetinovom tóne. Základ tvorí hlboká kombinácia pižma, ambry a vanilky, obohatená o teplé, ambrové pižmové akcenty, ktoré dotvárajú sladký, nezabudn...

Predajca Erika Nehodnotený Člen od mája 2019
E
19 €
Bratislava V - Petržalka
Zobraziť kontakty