Zrušiť

DOPYT- plagát

dohodou
Stav: používané, Typ: kúpa, z dňa 24. 4. 2024 (č. 37902437)

Dobrý deň. Viem, že je to vcelku zaujímavý dopyt, ale skúsila som všetko (bez úspechu) tak skúsim šťastie...
Kedysi dávno mala moja babička vyvesený tento konkrétny plagát s opicou hrajúcou tenis a mám ho od detstva veľmi silno vrytý do pamäti. Neviem presne zistiť, odkiaľ plagát pochádza, kde bol kúpený ani kedy (iba že je z prvej polovice 80tych rokov). Jediné, čo viem je, že sa mihol v jednej scéne Fontány pre Zuzanu 1. Bohužial, plagát sa nezachoval, izba aj s mojou drahou babičkou sa pominuli ale spomienka na plagát ostávajú v pamäti navždy :-)
Veľmi túžim mať tento plagát, a s ním aj veľký kus spomienok na detstvo hmatateľne doma, tak ak by sa u niekoho z vás našiel, a chceli by ste ho posunúť, bola by som viac ako veľmi vďačná.

Dobrý deň. Viem, že je to vcelku zaujímavý dopyt, ale skúsila som všetko (bez úspechu) tak skúsim šťastie...
Kedysi dávno mala moja babička vyvesený tento konkrétny plagát s opicou hrajúcou tenis a mám ho od detstva veľmi silno vrytý do pamäti. Neviem presne zistiť, odkiaľ plagát pochádza, kde bol kúpený ani kedy (iba že je z prvej polovice 80tych rokov). Jediné, čo viem je, že sa mihol v jednej scéne Fontány pre Zuzanu 1. Bohužial, plagát sa nezachoval, izba aj s mojou drahou babičkou sa...

Predajca Miška K. Nehodnotený Člen
MK
dohodou
Bratislava
Zobraziť kontakty